To je to što me zanima!

Žena iz 17. stoljeća: Vjeruje da je u ukletom pubu snimio duha

Rob Spacey iz Derbyja vjeruje da je zabilježio služavku Mabel, ženu koja si je oduzela život u sobi broj 6 nakon što je saznala da je trudna sa svojim partnerom...
Vidi originalni članak

Rob Spacey iz engleskog Derbyja uvjeren je da je snimio duha u pubu hotela "The Old Bell", koji je na glasu kao jedno od najukletijih zdanja u tom gradu. Nagađa se da je fotografirao služavku Mabel, ženu koja si je u 17. stoljeću oduzela život u sobi broj 6 nakon što je saznala da je trudna sa svojim partnerom koji je kasnije poginuo u ratu, prenosi Derby Telegraph

Ta je soba od tada poznata po paranormalnim fenomenima, pa su tako gosti često prijavljivali da je im netko tijekom noći pospremao stvari dok su spavali.

- Budući da sam znao da je kut tog puba na glasu kao mjesto koje posjećuje pokojna djevojka, namjerno sam ga fotografirao kada u lokalu više nije bilo nikoga - izjavio je Spacey, koji je 'ukazanje' tek naknadno primijetio na slici.

Dodajmo da Mabel navodno nije jedina pokojnica čiji je duh ostao živjeti u hotelu The Old Bell, pa tako legenda kaže da trpezariju nastanjuje poltergeist (bučan duh) koji voli bacati stvari, odnosno da se u hotelu može sresti i neimenovana djevojka u uniformi iz 18. stoljeća koja je svojedobno radila kao konobarica i za koju se vjeruje da je tamo ubijena 1745.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • VedranBartolec_1 28.10.2014.

    netko se je igrao u photoshopu ;)

  • kung fu panda 28.10.2014.

    duh koji posprema sobu,san snova

  • AntonTrdić 28.10.2014.

    mutna je ko i ovaj portal

Komentiraj...
Vidi sve komentare