To je to što me zanima!

Žena oblijepila grad golim slikama bivšeg supruga

Da je osveta gadna stvar, spoznao je bivši suprug ostavljene žene. Nakon što ju je ostavio, ona je po gradu oblijepila njegove gole slike
Vidi originalni članak

Pasha Cummings (40) jednoga se jutra neugodno iznenadio kad je ugledao slike svoje gole stražnjice po cijelome rodnom gradu. Oko 200 postera bilo je nalijepljeno po zidovima, stupovima javne rasvjete i autobusnim stajalištima diljem grada Seaforda u Britaniji. Vjeruje da su neugodne slike, koje prikazuju njega kako pozira polugol kraj roštilja djelo njegove bivše supruge Carol. Ona je dan nakon što su se pojavile slike, slučajno ili ne, emigrirala na Cipar. Ispod glamuroznog prizora na slikama pisalo je : "Pasha Cummings: lažljiva, preljubnička, dvolična guzica! Ni Sandra Beckworth nije bolja." Pasha se od supruge razveo u rujnu prošle godine nakon šest godina braka. Tvrdi da se sa Sandrom Beckworth (44), njegovom šeficom u staračkom domu u kojem radi, počeo viđati tek dva mjeseca nakon razvoda. No njegova supruga misli drukčije.
- Carol je bila jako ogorčena kad sam je ostavio i ovo je osveta. To je posljedni čin napuštene žene - priča Pasha. Bivša gospođa Cummings (44) nije bila dostupna za komentar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare