To je to što me zanima!

Žena sastavlja raspored obroka za cijelu godinu

Amerikanka Leslie Chisolm i njen suprug su došli na ideju planiranja obroka nakon što su shvatili kako im odlasci u kupovinu postaju sve skuplji
Vidi originalni članak

Leslie Chisolm iz Friendswooda u Americi svake godine sastavlja raspored obroka za cijelu narednu godinu. Ima šesteročlanu obitelj i sve biti dobro organizirano da bi stigla obaviti sve obaveze, a ako ne razmišlja o tome što će danas kuhati, smanji si stres i uštedi vrijeme. Leslie i njen suprug su došli na ideju planiranja obroka nakon što su shvatili kako im odlasci u kupovinu postaju sve skuplji. Ističe kako je prije kupovala hranu koju na kraju ne bi ni skuhala. Kaže kako život postane jednostavniji kada se isplanira sve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BEEP 22.01.2010.

    ženo svaka čast. U današnje vrijeme se trebaš dobro organizirati jer ako ne vrijeme te jednostavno proguta te nakon nekog vremena se zapitaš di sam bio i šta sam radio a odgovor je sve češće neznam. I sama sam probala isplanirati tako nešto ali ne za cijelu godinu nego tjedan dva unaprijed i vjerujte mi uštediš vrijeme, novac i živce pogotovo ako imaš obitelj ako si sam to ti ne treba i živiš od danas do sutra.

  • olnada 22.01.2010.

    Poznajem jednu takvu.Ima nesto u tome,ali to zahtjeva disciplinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare