To je to što me zanima!

Ženi zbog glasnog seksa prijeti 8 tjedana zatvora

Britanka Caroline kaže kako je njeno glasanje njoj normalno i da nije namjerno bučna. Susjedi su opisali da seks zvuči kao da su u jakim bolovima
Vidi originalni članak

Caroline Cartwright iz Newcastlea mogla bi završiti iza rešetaka ukoliko ne prestane s preglasnim seksom. Ako je netko prijavi u sljedećih godinu dana dobiti će godinu dana uvjetno, a prekrši li zakon u to vrijeme ići će na 8 tjedana iza rešetaka.
- Čula sam kratku snimku buke koje proizvodite iz čega se može zaključiti kako se vaši susjedi mogu zaista zbog ovoga naljutiti - rekla je sutkinja Beatrice Bolton. Opisali su Carolinine seksualne maratone sa suprugom Steveom kao 'neprirodne' i da zvuče kao da su oboje u 'nevjerojatnim bolovima'. Na bučni par su se potužili susjedi, prolaznici te poštar. Ženu su optužili za ovakvo ponašanje već u travnju prošle godine, ali je priznala kako je skoro odmah prekršila kaznu.
- Nisam razumjela zašto su me ljudi molili da se stišam jer je za mene to normalno. Pokušala sam popraviti situaciju tako da bi vodili ljubav ujutro, a ne navečer, kako buka ne bi nikome smetala. Nisam namjerno toliko bučna - rekla je Caroline. U susjedov stan su nakon prve prijave postavili mjerače decibela te se ispostavilo kako buka doseže 30 do 40 decibela, čak nekad i 47 što je jednako glasno kao glasni razgovor u istoj sobi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aligatorica 23.01.2010.

    kod nas ni ubojice ne dobiju toliko LOL

  • malabuba 22.01.2010.

    30 decibela je razina \"buke\" sata koji otkucava. Normalan razgovor je 60 decibela. Mozda bi trebali poceti graditi kuce kak\' spada s nekakvom izolacijom?

  • mazasta 22.01.2010.

    vise se nemos ni jebat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare