To je to što me zanima!

Žigolo Big Brother: Petorica u realityju primaju novac za seks

Novi reality show prati privatne i profesionalne živote petorice žigola koji rade u Las Vegasu. Prikazivanje je počelo prošog četvrtka, a kritike su za sada jako loše...
Vidi originalni članak

Američka televizija Showtime prošlog tjedna je počela emitirati novi reality show koji prati petoricu muških prostitutki u njihovom poslu u Las Vegasu, piše AV Club. U kontrorverznoj emisiji se isprepliću životne priče  Vina, Nicka, Stevena, Bracea i Jimmyja. Nick je odrastao u Wisconsinu te voli sport i prirodu. Nakon što je napustio vojsku počeo je raditi kao model i kaže kako je posao žigola najzabavniji koji je ikada radio. Jimmy je nutricionist i maser. Zanima ga glazba i humanitarni rad. Brace je veliki obožavatelj nogometa i košarke, ali i lijepih žena. Steven je samohrani otac 5-godišnjeg sina, a kao žigolo radi već nekoliko godina. Vin je diplomirani filozof, voli klasičnu glazbu, povijest i umjetnost te se bavi odbojkom. 

Emisija prati njihov privatni i profesionalni život i stavlja ih u zanimljive situacije u kojima balansiraju između prijateljstava, veza i zahtjeva svojih klijentica. Ideja je možda i bila zanimljiva no kritike su katastrofalne. U svakoj epizodi isprepleću se njihove životne priče i natječu se koji će od njih 'zbariti' više žena. Prema traileru, za žigole se 'lijepe' najrazličitije žene koje traže zabavu, duženje pa i seksualne odnose. 

New York Times je novi reality show ocjenio kao 'potpuno negledljiv'. Neki Gigolosima zamjeraju što su žene u emisiji plaćene da glume u scenama, a mnogima je problematično što muškarci primaju novac za seksualne usluge. Agent trojice od petero muškaraca u showu, Garret James, u njihovu obranu tvrdi kako u emisiji  ne dobivaju novac od klijentica već im je plaćeno da sudjeluju u showu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SekaAllTimeLow 14.04.2011.

    još da su malo ljepši....

  • Feel 11.04.2011.

    hahahahaha navali narode. Cista promocija,povecanje musterija. Iako da sam mu musterija nebi bila sretna da me nakon ovoga vide s njim ali ok hahahaa

  • blackula9 11.04.2011.

    cure, ovaj tjedan je akcija, 15% popusta donositeljici letka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare