To je to što me zanima!

Zlatne vezice stoje 102.000 kn, a kući vam ih dolaze i zavezati

Naručuju se bez cipela, no na vrata kupca dolaze uz posebno osiguranje. Također, dolazi i zaposlenik Mr.Kennedyja te vezice osobno uvlači u tenisice ili cipele kupca
Vidi originalni članak

Kompanija Mr. Kennedy od nedavno nudi vezice od čistog 24-karatnog zlata, piše Daily Mail. Luksuzne vezice ručno su pletene posebnim zlatarskim tehnikama, a cijena im je 102.000 kuna. Naručuju se bez cipela, no na vrata kupca dolaze uz posebno osiguranje. Također, dolazi i zaposlenik Mr.Kennedyja te vezice osobno uvlači i tenisice ili cipele kupca. Srebrna verzija je nešto jeftinija i stoji 'skromnijih' 16.000 kuna. 

Vlasnik kompanije je Colin Hart koji je svoju tvrtku nazvao po izumitelju modernih vezica. Ideju za zlatne i srebrne vezice dobio je dok je radio u Kolumbiji. 

- Ušao sam u zgradu u kojoj je obitelj izrađivala prekrasne narukvice koje su ukrašavali nitima zlata i srebra. Zanimalo me kako ih rade tako tankima i izradio sam vezice. Izgledale su odlično - rekao je Hart, koji je do sada prodao par.

Za izradu samo jednog para ekskluzivnih vezica potrebno je 120 sati rada. 


Idi na 24sata

Komentari 5

  • arsenalist 21.10.2011.

    di ovaj svijet ide,to je nevjerojatno,to bi kupio samo monstrum...

  • user_128308 20.10.2011.

    može, idealno za patike od sto kuna

  • icky 20.10.2011.

    ma daj ovo je smješno...zamisli ukrat tom tipu cipele...il onak, kad dođe kod tebe reć mu da se mora izut...i dok ne gleda mazneš patike i kažeš da je neko mazno...hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare