To je to što me zanima!

Znaju zašto kašlje: Dječak (8) je progutao pribadaču

Kineski liječnici otkrili su uzrok visoke temperature i stalnog kašlja kod osmogodišnjaka - progutao je pribadaču koja mu se zaglavila na plućnom krilu...
Vidi originalni članak

Xiao Ming (8) iz Mingguanga, kineske provincije Anhui imao je misteriozne bolesti godinu dana. Roditelji su ga konačno odveli u bolnicu na rendgen. Snimka je jasno pokazala pribadaču zaglavljenu na desnom plućnom krilu. Ming je na kraju priznao da je progutao iglu. Nije htio reći bojeći se da će ga ukoriti.
- Imao je sreće jer nije imao ozbiljnijih problema - rekao je liječnik Zhou Ai iz dječje bolnice Nanjing i dodao kako ima malih oštećenja na plućima. Izvadio je hrđavu iglu endoskopom. Ming će se potpuno oporaviti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nikola Vuk Skopje 05.07.2009.

    Ti samo namestis poster na zid,a ovaj ti iskaslje nekolko pripadaca i gotova stvar,mogao bi grdne pare zaradit,tata bi ga nosio u gradjevinu da iskasljuje eksere

  • Gatsby 04.07.2009.

    Nisam znao da mi hrana koju \"progutam\" završi u plućima.

  • purger75 04.07.2009.

    Znaju zašto kašlje: Dječak (8) je progutao PRIPADAČU. lijepa naša hrvatska jezik... da mi je znati koju si ti školu završio/la i od kuda si, te tko ti dao takav posao da radiš u novinarstvu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare