To je to što me zanima!

Znamo imena sretnika koji će u Poljskoj navijati za naše!

Pregledali smo vaše poruke podrške našoj reprezentaciji i izabrali najoriginalnije - saznajte hoćete li baš vi pratiti spektakl uživo s poljskih tribina!
Vidi originalni članak

U Poljsku će putovati vlasnici Facebook profila s imenom:

1. krug: Bruno Savi
2. krug: Mirta Dragojević
3. krug: Gabrijela Pekarik
4. krug: Fabijan Kos
5. krug: Ivo Mikas

Uključite se u aplikaciju

Da bi osvojili mjesto u Poljskoj, sve što trebate je u Facebook aplikaciji staviti svoje lice na navijačku zastavu i upisati poruku podrške našoj reprezentaciji. Svakoga dana pregledat ćemo sve vaše poruke i onu najoriginalniju nagraditi! Imamo pet krugova koji traju po 24 sata (od podneva do podneva). Prijaviti se možete do 21. svibnja.

Navijačka zastava je Facebook aplikacija kojoj je cilj sakupiti što više korisnika iz Hrvatske koji će staviti svoju sliku na zastavu. No da sve ne ostane u virtualnom svijetu, nekoliko dana prije početka nogometne manifestacije godine zastava će se otisnuti i poslati u Poljsku! Tako će slike korisnika, zajedno s njihovim porukama podrške, biti dio navijačke koreografije kojom će Hrvati bodriti svoje heroje. Zato nemojte čekati, isprobajte aplikaciju, upišite poruku i za nekoliko tjedana možda ćete se upravo vi spremati za put u Poljsku!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • masterng 22.05.2012.

    ajd nek sam i ja jednom nešto osvojio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare