To je to što me zanima!

Zovu se Kate i William, vjenčat će se 2011., ali on nije princ

Kate Lawton i William Yates vjenčat će se iduće godine, ali ne isti dan kad princ William i buduća princeza Kate. Ipak s kraljevskim parom imaju puno zajedničkog
Vidi originalni članak

Da osim imena s kraljevskim parom dijele i mjesto na kojemu su  se odlučili vjenčati Kate Lawton  i William Yates shvatili su tek prošloga tjedna. Mladi par sa sjeverozapada Engleske se, kao i princ William i Kate Middleton, nedavno zaručio i odredio da će se vjenčati 13. kolovoza. Datum nije isti kao i kod kraljevskih mladenaca, ali civilni par Kate i William još nekoliko detalja dijele s mladim princom i budućom princezom. Oba Williama su svoje Kate zaprosili u Africi na odmoru, a oba su se para upoznala na fakultetu. 

- O kraljevskom vjenčanju se toliko piše i govori da su drugi ljudi počeli komentirati koliko smo zapravo slični njima. Istih smo godina kao i oni i vjenčat ćemo se iduće godine - kaže Kate. 

Iako se prosidba odigrala u Africi, dvije Kate nisu dobile ni slične zaručničke prstene kao ni budžet koji će potrošiti za svadbene svečanosti. Kate Lawton kaže kako će njezin vjenčani prsten biti nasljeđe od bake te da su za vjenčanje namjenili potrošiti oko 40.000 kuna. 

- Drago nam je da naše vjenčanje nije tako medijski eksponirano. Srećom, mi ne moramo brinuti oko osiguranja niti samo na njega potrošiti 175.000 kuna - rekli su budući mladenci za The Sun

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare