To je to što me zanima!

Gdje ćete za Novu? Luda fešta u Splitu za najluđu noć

Zaboravite sve brige, prepustite se ugodi i s daškom glamura uplovite u 2013. godinu u najljepšoj svečanoj dvorani Dalmacije u društvu najmilijih!
Vidi originalni članak

Po jutru se dan poznaje, kaže stara narodna izreka, zato neka Vaš ulazak u Novu 2013. godinu bude ispunjen samo dobrim vibracijama i vrhunskim osjetilnim senzacijama! A upravo takav doček organizira jedini splitski resort s pet zvjezdica Le Meridien Lav Split u najljepšoj svečanoj dvorani Dalmacije. 

Za veselu atmosferu na plesnom podiju pobrinut će se popularni otočki rock bend 'Mjesni odbor', a bogati gastronomski opus glavnog kuhara Zdravka Perića, koji je spravljao jela po najelitnijim hotelima svijeta uključujući i Four Seasons u Las Vegasu te maštoviti svijet slastica vrsne majstorice Eleonore Rekeče, pružit će vam doživljaj vrijedan pamćenja! Hobotnica s grila kuhana u crnom vinu, rolana teleća prsa, pečena janjetina, poširani medaljoni grdobine u bijelom vinu, domaći crni njoki s umakom od lososa i vodke te filet zubatca na kremastom ukuhanom poriluku tek su mali dio ove senzacionalne gastro priče.

Stoga zaboravite brige, prepustite se ugodi i s daškom glamura uplovite u 2013. godinu u društvu najmilijih!

Hotel organizira poseban program za djecu pod brižnim okom stručnog osoblja te uz njima prilagođeni menu.

Cijena dočeka za odrasle je 499 kuna, za djecu (od 4 do 12 godina) 120 kuna, a moguće je kupiti i paket koji uključuje doček, noćenje i bogati doručak po cijeni od 797 kuna po osobi. S obzirom na ograničen broj mjesta toplo Vam preporučamo da rezervirate vaše mjesto već danas, putem linka za rezervaciju, e-maila info-split@lemeridien.com ili nazovite +385 (0)21 500 500.

Idi na 24sata