To je to što me zanima!

"Gru na supertajnom zadatku" od danas u kinima!

Gru na supertajnom zadatku u kinima od 4. srpnja! Tom prigodom UHU ljepilo, zagrebački Arena centar i multipleks CineStar 6. i 7. srpnja organiziraju kreativnu dječju radionicu.
Vidi originalni članak

Gru i njegovi Malci se vraćaju na velika platna 4. srpnja u animiranom hitu Gru na supertajnom zadatku! Tom prigodom, uz pomoć UHU ljepila, zagrebačkog Arena centra i multipleksa CineStar 6. i 7. srpnja organiziraju kreativnu dječju radionicu. 

Sjećate se, zločesti Gru je postao dobar. I sad ima tri djevojčice o kojima mora brinuti. Ali i jednu sasvim neočekivanu partnericu Lucy koja ga vodi na supertajni zadatak i supervažnu misiju. Rene Bitorajac je naravno naš Gru, a glas u hrvatskoj sinkronizaciji njegovoj partnerici Lucy posudila je Hana Hegedušić. Pogledajte kako su se oni svi zajedno lijepo družili, i ne propustite Grua, Malce i ostatak ekipe od danas u svim kinima.

Kreativne radionice održavaju se u Arena centru, 6. i 7. srpnja, od 9-21 sat, u ugodnom klimatiziranom prostoru gdje će djeca uživati u izradi raznih predmeta i likova iz filma od papira korištenjem UHU ljepila. Likovi iz filma bit će spremni za fotografiranje, a djecu i njihove roditelje očekuju i prigodni pokloni.

Uz kreativne radionice, cijeli vikend traje i nagradni natječaj za one najbrže, najspretnije i najlukavije – jer u prodavaonicama Arena centra traje potraga za Malcima. Otkrivanje njihovog tajnog skrovišta osigurava vrijedne nagrade.

Pridružite nam se 6. i 7. srpnja sa svojim mališanima i zabavite se uz Grua i UHU u Arena centru. Film Gru na supertajnom zadatku u multipleksima CineStar možete gledati već danas.


Idi na 24sata