To je to što me zanima!

Heineken osigurava vrhunsku zabavu na festivalima

Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, generalni je sponzor nadolazeća dva velika ljetna festivala elektronske glazbe koji se održavaju u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Big Beach i Discotheque Riva, vrhunski su glazbeni festivali koji će svim posjetiteljima pružiti nezaboravno Heineken iskustvo.

Prvi na redu je popularni Big Beach festival na plaži Zrće, u Novalji, na otoku Pagu, 21. srpnja 2012. godine.Nastupit će svjetski poznati DJ-i: Carl Cox, Jon Rundell i Pero Fullhouse. Uz odličnu glazbu i savršeno ohlađen Heineken, poseban ugođaj stvorit će spektakularne laserske projekcije koje će posjetiteljima pružiti impresivan vizualni doživljaj.

Na vrhuncu ljetne sezone održat će se Discotheque Riva u Splitu 10. kolovoza na kojoj će i ove godine nastupiti velika imena elektronske glazbe: David Morales i Sebastian Ingrosso. Lani je Discotheque Riva privukla čak 20.000 posjetitelja koji su uživali u vrhunskom nastupu Faithlessa-a, legendi elektronske glazbe.

Heineken, pivo s dugom tradicijom, danas je istinski globalni brand dostupan u gotovo svim zemljama svijeta, točnije u njih 178. Kao svjetski poznatu marku, odlikuju ga otvorenost i kozmopolitska osobnost. Svojim potrošačima Heineken uvijek osigurava posebna iskustva. Već tradicionalno Heineken podržava vrhunske festivale elektronske glazbe u Hrvatkoj, a ta dobra praksa nastavlja se i ove godine kroz nadolazeće festivale Big Beach i Discotheque Rivu.

Idi na 24sata