To je to što me zanima!

Hej klinci! Potražite novi Dječji Zabavnik već u petak 24.6.!

Jedini tjednik za djecu sa najzanimljivijim temama donosi sve o dupinima, gdje žive, koja im je omiljena hrana, zašto su ugroženi i pregršt drugih zanimljivih tema...
Vidi originalni članak

Draga djeco provedite uzbudljivo ljeto uz svog Supermravca Genijalca koji će vas zabavljati sa zanimljivim temama, superkul mozgalicama, križaljkama i ostalim igricama. 

U ovom broju 24junior Dječjeg Zabavnika otkrijte zašto kažemo da netko lije krokodilske suze,pročitajte sve o slapovima Niagare, saznajte koji su Niagarini slapovi najpoznatiji, najposjećeniji i najimpresivniji i po čemu su posebni u cijelom svijetu. 

Supermravac Genijalac se ovog puta uputio u uzbudljivu avanturu u sunčani Šibenik i samo za vas saznao sve o Međunarodnom dječjem festival u Šibeniku gdje se družio sa Ružnim pačetom, Snjeguljicom, Kokom, duhovima i sa ostalom najluđom ekipom.

 Za sve one koji vole vesele i ljupke dupine, Supermravac otkriva gdje ih možemo pronaći u našem Jadranu. Zaputite li se ovog ljeta na Lošinj ili Cres pronaći ćete grupice tih inteligentne životinja kako živahno iskaču iz mora. Dupini mogu narasti čak do četiri metra, a najčešće žive do 50 godina. 

Saznajte sve o muholovki, biljki koja lovi kukce, nosatim majmunima i bolnici za medvjediće.

Ovog petka trkom na kioske po novi broj 24junior Dječji Zabavnika i za samo 6,99kn uživajte u suncu uz idealnu zabavu sa brojnim igricama, zagonetkama i križaljkama i zabavnim temama.  

Idi na 24sata