To je to što me zanima!

Hit Dječjeg sajma su najveće bojanke u Hrvatskoj!

Najveće bojanke u Hrvatskoj dolaze u dimenzijama 50x70 cm, pa kad se otvore, u širinu imaju jedan metar prostora za bojanje i radnih zadataka za rješavanje
Vidi originalni članak

Bojanke se ovog vikenda predstavljaju na Dječjem sajmu u Areni Zagreb i doista su pravi hit i među klincima i među roditeljima. Cijena im je 40 kn uz sajamski popust od -20 posto, a pronaći ćete ih na štandu Klinfo.hr portala, gdje su i autorice bojanki te cijela ekipa koja stoji iza ove dobre ideje.

- Bojanke su zamišljene da se stave na pod. Oslobodite metar prostora, bacite bojanku i bojice na pod i bojanje party može početi! Iz iskustva znamo da bojanku istovremeno može bojati barem četvero djece - kazala je Jelena Kovačić, autorica sadržaja i tekstova, inače urednica na Klinfo.hr portalu. Ilustracije za bojanku radila je kreativna članica tima - Jelena Brezovec koja je i autorica svih vizuala na Klinfo.hr portalu. Da bi sve bilo "kak spada", u izradi edukativnih sadržaja bojanki pomogli su im dječja psihologinja i socijalni pedagog. Bojanke su namijenjene predškolcima tj. kikićima starosti od 4 do 7 godina.

"Bonton" bojanka bavi se temama lijepog ponašanja, odnosno prati dogodovštine nestašnih životinjica kroz jedan dan, njihove zgode u domu i vrtiću te jezikom razumljivim djeci uči predškolce osnovama bontona. Istim razigranim stilom napravljena je i bojanka "Čuvari prirode" koja priča priču o malim svakodnevnim stvarima koje djeca već u predškolskoj dobi mogu učiniti da očuvaju našu planeticu. Treća bojanka zove se "Živim zdravo" i mališanima kroz rimovane pjesmice i crteže pokazuje što trebaju raditi kako bi ostali zdravi, puni energije, veseli i sigurni u svome odrastanju.

Uz crteže za bojanje, u svim bojankama nalaze se radni zadaci za učenje brojeva i slova, vježbanje motorike, prepoznavanje emocija, odnosa tijela i slično. Na kraju svake bojanke je i edukativna društvena igra koja se igraju pomoću figurica i kockice.

Više o bojankama potražite ovdje, a svi koji ih žele kupiti svojim mališanima ili kao idealan poklon, trk na Dječji sajam u Arenu Zagreb! Sajam je otvoren u petak (od 14:00 do 20:00) te subotu i nedjelju (oba dana od 9:30 do 20:00 sati). 

Idi na 24sata