To je to što me zanima!

I vaši kućni ljubimci imaju svoj poseban dan u godini

Možete li odoljeti pogledu svoga kućnog ljubimca kada čeka omiljeni zalogaj? Ili kada traži vašu pažnju za igru i maženje? Konzum prigodnom akcijom obilježava Međunarodni dan zaštite životinja
Vidi originalni članak

Možete li odoljeti pogledu svoga kućnog ljubimca kada čeka omiljeni zalogaj? Ili kada traži vašu pažnju za igru i maženje?

Za veselje koje unose u živote svojih vlasnika uvijek zaslužuju samo najbolje, svakog dana. Ipak, i oni imaju jedan poseban dan u godini, samo njihov dan. To je Međunarodni dan zašite životinja koji nas svake godine podsjeća na njihovu ulogu i čovjek odnos prema njima. 

Stoga se Konzum prigodnom akcijom hrane i opreme za kućne ljubimce uključio u obilježavanje Međunarodnog dana zaštite životinja.

U periodu od 1. do 7. listopada, u Konzumu je sniženo više od 100 različitih vrsta suhe i mokre hrane za pse, mačke, kanarince, glodavce, ribice kao i opreme poput vodilica za pse ili pijeska za mačke.

Uz poznate brendove hrane za pse i mačke; Pedigree, Darling, Kitekat, Whiskas, Gourmet, u posebnoj akciji Konzum online prodavaonice dostupni su i proizvodi iz asortimana Konzumove robne marke K Plus Buddy i Kitty.

Zavirite u ponudu jedinstvene Konzumove web akcije i za svoje ljubimce odaberite najbolje uz najpovoljnije cijene!

Idi na 24sata