To je to što me zanima!

I vi vrlo lako možete imati svoj voćnjak i ružičnjak iz snova!

Priručnici "Rezidba voćaka" i "Rezidba ruža" donose korisne savjete i ilustrirane korake za obrezivanje te uzgoj voćaka i ruža. Uzgojite i vi svoj voćnjak ili ružičnjak!
Vidi originalni članak

Rezidba voćaka mnogim ljudima koji vrtlare u slobodno vrijeme izgleda jako složena. Voćka se brzo može posaditi. No, kako je njegovati, a osobito rezati? 

Priručnik "Rezidba voćaka" pružit će vam sve informacije koje su potrebne kako biste pravilno oblikovali voćke, te pravilnim mjerama rezidbe povećali njihovu rodnost. Uz to, u ovoj knjižici možete još pronaći: osnove rezidbe i poticanja rasta izbojaka, koje je pravo vrijeme za rezidbu, savjete za odabir najbolje podloge ili sadnice za svaku vrstu voćke, detalje o svakoj vrsti rezidbe, od uzgojnog do održavajućeg reza. Saznajte i koji su mogući oblici uzgoja, koji su najčešći životinjski štetnici i bolesti voćaka i kako ih suzbiti ili spriječiti.

Ukoliko želite stvoriti ružičnjak iz snova, u kojem će cvjetati najljepše svjetske ruže, pomoću priručnika „Rezidba ruža“ naučit ćete koja su pravila rezidbe ruža kako bi one cvjetale u punom sjaju, a možete saznati i osnovnu podjelu ruža prema grupama. Naučit ćete i pravila rezidbe, zakonitosti rasta i vrste rezidbe u skladu s karakteristikama pojedine grupe ruža, koji vam je alat potreban za rezidbu te koje je najbolje vrijeme za rezidbu ruža, a pogledajte i pregled najpoznatijih sorti.

Priručnici "Rezidba voćaka" i "Rezidba ruža" u prodaji su na kioscima i na mondo.hr, svaki za samo 29,90 kn.

Ponudu ostalih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop.

Idi na 24sata