To je to što me zanima!

"IDEM I JA!" na super izlete već od 19,99 kuna!

Nemate vremena za daleke destinacija, a želite odmak od svakodnevice? Poklonite si odmor i zabavu u veselom društvu 'Idem i ja' ekipe. Bit će to doživljaj koji ćete pamtiti!
Vidi originalni članak

Imate li osjećaj kao da stalno samo planirate putovanja, ali nikako da se na njih otisnete? Uz silne obveze koje se, čini se, svakoga dana gomilaju sve više, planiranje zabave čini se još jednim zadatkom u nizu. Zato je tu 'Idem i ja!' ekipa koja će se pobrinuti za vas i pružiti vam dan ispunjen opuštanjem, zabavom, smijehom i veselim društvom.

"Idem i ja!" slogan je iza kojeg se krije poziv na doživljaj potpuno novog koncepta putovanja i upoznavanja Lijepe naše te njenih bogatih kulturnih i društvenih zbivanja koja tek trebate otkriti. Svjesni činjenice kako suvremeni čovjek sve više teži boravku u prirodi radi opuštanja, ali često nema vremena za osmišljavanje i organizaciju zanimljivog izleta, u agenciji Pavletić Tours fokusirali su se upravo na jednodnevne izlete diljem Hrvatske. 

Neovisno o tome tražite li mir, tišinu i opuštanje ili aktivan, sportski odmor ili pak edukativni i gastro doživljaj, posjetite stranicu www.idemija.com i sigurno ćete pronaći izlet skrojen po vašoj mjeri.

Uobičajeni izgovor („Nemam novaca.“) zbog kojeg obično ostajete kod kuće, ovdje nećete moći primijeniti jer "Idem i ja!" vas zove na zaista pristupačne izlete već od 19,99 kn. U cijenu je uključen prijevoz, ručak, organizacija, stručno vodstvo i putno osiguranje.

Recite i Vi: Idem i ja opustiti se i zabaviti, putovati i družiti se! Sa sobom ćete ponijeti dojam oduševljenja kojeg ćete još dugo nositi sa sobom i prepričavati. Rezervirajte svoje mjesto na 051/371-369, na www.idemija.com ili putem e-maila idemija@pavletic.hr

Idi na 24sata