To je to što me zanima!

Idemo na roštiljade širom lijepe naše s Karlovačkim u ruci!

Pozivamo vas da iskušate kombinaciju roštilja i Karlovačkog kako biste se i sami uvjerili da jednostavno nema boljeg načina za provođenje slobodnog vremena u društvu obitelji i prijatelja
Vidi originalni članak

Tražite savršen recept za uživanje u suncem okupanom proljetnom danu? Karlovačko i ove godine zajedno s partnerima Narodnim radijem i 24sata, nudi pravo rješenje: roštiljade u 6 gradova u Hrvatskoj!

Druženje, zabava, prijatelji, Karlovačko, sve su to elementi koji će osigurati odličnu zabavu narednih tjedana u Čakovcu, Rijeci, Zagrebu, Slavonskom brodu, Osijeku i Zadru. 

Karlovačko, svijetlo lager pivo, odlično se slaže s mesnim jelima uključujući i meso pripremljeno na roštilju, ali i meso marinirano u pivu. Karlovačko ima zlatno-žutu boju i osvježavajuće gorak okus. Posebno je po skladnoj aromi slada i punoći okusa, a dobitnik je mnogih međunarodnih priznanja za kvalitetu, među kojima je i prošlogodišnja zlatna medalja koju je Karlovačko osvojilo na međunarodnome natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu

Zapravo je slabo poznata činjenica da se pivo odlično sljubljuje s mnogim vrstama hrane, pobuđuje apetit te se preporučuje i kao dobar aperitiv. Također, suprotno općem vjerovanju, pivo ima manje kalorija od mnogih drugih pića. Pijenje piva ne deblja – pod preduvjetom da se konzumira odgovorno! 

Odrasle potrošače pozivamo na odgovorno konzumiranje Karlovačkog i uživanje uz roštiljade! 

Idi na 24sata