To je to što me zanima!

Biograd na Moru - IN destinacija ljeta 2014!

Rajske plaže Biograda na Moru, njegovi čudesni zalasci sunca, kristalno čisto more, brojni otoci i otočići u daljini, prekrasna povijesna i kulturna baština...
Vidi originalni članak

Ako postoji mjesto na jadranskoj obali koje treba posjetiti i istražiti zbog njegove ljepote, idealnog položaja, sklada, srdačnih ljudi i blizine najvažnijih hrvatskih nacionalnih parkova, kao i zaštićenih područja prirode, onda je to svakako Biograd na Moru.

Biograd na Moru obožavaju i posjećuju SVI, obitelji, parovi željni romantike, umirovljenici, surferi, ronioci, avanturisti, golferi, nautičari i zaljubljenici u marine i luksuzne jahte. IN destinacija ljeta 2014!

Biograd je skriven u plavim njedrima između otoka koji su poput bisera poredani uzduž najrazvedenijeg dijela hrvatske obale i pruža brojne sadržaje u kojima će svaki njegov posjetitelj vrlo brzo pronaći nešto za sebe.

Na sjevernoj strani Biograda je uvala Bošana, s prostranom šljunčanom plažom, a na južnoj plaža Dražice na koju se nastavlja pješčana uvala Soline okružena borovom šumom protkanom šetnicama i jogging stazama. 

Top destinacija mora imati i top hotele a to su hoteli Ilirije Resorta! 

Kvaliteta je najvažnija. Ako želite kvalitetan obiteljski ili romantični odmor, preporučamo hotelski smještaj u jednom od 3 vrhunska hotela: Ilirija, Kornati ili Adriatic. Svaki od njih ima svoje posebnosti, a zajedničke su im osobine; visoki komfor, blizina mora te brojni sadržaji koji vam kao gostu stoje na raspolaganju; od restorana, bazena, barova, wellnessa, preko animacijskih i zabavnih programa za djecu i odrasle.

Željni ste avanture? Želite svoj odmor provesti aktivno? Mogućnosti za aktivan odmor ima u izobilju a ronjenje, jedrenje, jet ski, trekking, cycling, climbing na dohvat su ruke.

Zanimaju vas izazovi? Canoe safari i rafting na rijeci Zrmanji, triatlon izazovi u prirodi, paragliding za one željne adrenalina i aktivnog provođenja odmora. A za one koji vole nešto umjerenije ili klasične sportske aktivnosti tu je 14 vrhunski opremljenih teniskih terena s noćnim osvjetljenjem, kao i mini golf tereni.

Sve u svemu – vrhunska destinacija za vaš godišnji odmor. I to za svaki džep. S Megabon paketima doživite Biograd na Moru najpovoljnije.

Megabon vam nudi višednevna noćenja za dvije osobe i jedno dijete do 12 godina, polupansion za sve tri osobe, besplatno korištenje SPA zone te voucher u iznosu 50 EUR po odrasloj osobi. Na raspolaganju imate višednevne pakete u različitim terminima: od 15.  6. do 18. 6, od 5.  7. do 10.  7. Ili od 15. 7. do 19. 7. 

Na vama je da odaberete svoj paket i ljeto može početi! S Megabonom će u Biogradu na Moru ovogodišnji odmor biti za pamćenje!

Idi na 24sata