To je to što me zanima!

Iskoristite 50% popusta za uživanje na moru!

Između plavog Jadrana i brdovitog Velebita, Bluesun hotel Alan pruža jedinstven spoj relaksirajućeg, a istovremeno aktivnog i sportskog odmora. Opustite se na svom odmoru i uživajte!
Vidi originalni članak

Opustite se na svom odmoru i uživajte u atraktivnoj destinaciji – Starigradu, u okruženju Nacionalnog parka Paklenica!
O odličnom položaju Starigrad-Paklenice svjedoči ponuda izleta u čak četiri nacionalna parka – Paklenicu, Slapove Krke, Kornate i Plitvička jezera. Starigrad Paklenica, gdje se nalazi Bluesun hotel Alan, zadivljuje svojim jedinstvenim spojem mirnoće Jadrana i divljine Velebita čiji se najljepši dio, Nacionalni park Paklenica, nalazi upravo ovdje. Park, koji je UNESCO 1987. proglasio bioenergetskim rezervatom, predstavlja izazov svakom ljubitelju prirode: izletniku, planinaru, alpinistu, avanturistu, a dodatna posebnost je blizina atrakcija i kulturnih znamenitosti dalmatinskih gradova.

Bluesun hotel Alan, grupacije Bluesun Hotels & Resorts poznate po hotelima smještenim na najljepšim hrvatskim lokacijama, je novi hotel u mnogobrojnoj Megabon ponudi koji je ubrzo postao jedna od najprodavanijih ponuda na portalu s obzirom da se ekskluzivno prodaje samo na Megabonu. Spomenuti hotelski lanac jedini je u Hrvatskoj sa čak tri nagrađena hotela u izboru “Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014” na danima hrvatskog turizma održanima u Opatiji 2014. 

MEGABON

Hotel, nositelj turizma na području Rivijere Paklenica, kategoriziran je sa 3 zvjezdice te se nalazi na plaži, svega dvadesetak metara od mora i pruža zaista pravi ljetni ugođaj. Zbog svoje izvanredne lokacije oduševit će ljubitelje prirode i pružati  raznovrsnu i bogatu ponuda u kojoj će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe: od planinarenja i plivanja do opuštanja u wellnessu. Izgrađen 1968.godine, kompletno je renoviran 2003./04. godine, a 2005. dobiva i moderni wellness centar. Hotel raspolaže sa 162 smještajne jedinice – 138 ugodnih soba i 24 luksuzna apartmana. Osim jedinstvene lokacije veliku prednost hotela predstavlja i wellness centar koji se prostire na više od 1000 m2, od toga je 800 m2 unutarnjeg prostora i 200 m2 mediteranskog vrta. Wellness centar hotela Alan je u 2009. i 2011. godini, u povodu dodjela nagrada na manifestaciji Plavi cvijet, proglašen najboljim autohtonim wellnessom u Hrvatskoj.

Od sada možete i vi boraviti u ovom hotelu te uživati u mnogobrojnim uslugama zahvaljujući Megabonu, portalu koji vam nudi najbolje hrvatske hotele po najpovoljnijim cijenama na tržištu! Detalji ponude: popust od -50% za 2 noćenja s uključenim polupansionom, masažom tijela, neograničenim korištenjem wellness&spa oaze, korištenjem sportskih terena… plus mnoge druge pogodnosti za nevjerojatnih 712 HRK za 2 osobe! Ovu, ali i druge odlične ponude pogledajte na www.megabon.eu


Idi na 24sata