To je to što me zanima!

Predsjednik pokrovitelj sajma GREENVEST: BUILD-a

Predsjednik Ivo Josipović je pokrovitelj prvog Sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja GREENVEST: BUILD koji će se održati od 13. do 15. ožujka.
Vidi originalni članak

"Uvjeren sam kako će teme sajma - održiva arhitektura, gradnja i uređenje te povezane djelatnosti i industrije - privući veliki broj posjetitelja i prikazati aktualne trendove. Isto tako, smatram da će potaknuti mnoge na primjenu načela eko-arhitekture i ugradnju pametnih sustava za energetsku efikasnost, kako bi se zaštitio okoliš i postigla energetska učinkovitost", istaknuo je predsjednik Josipović prihvaćajući pokroviteljstvo.

Prvo izdanje sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja otvorenog tipa 'GREENVEST: BUILD' održat će se u organizaciji Saveza za energetiku Hrvatske i Energo Media Servisa u trgovačko-zabavnom centru četvrte generacije - Arena Centru od 13. do 15. ožujka 2014.

Područja sajma jesu održiva arhitektura, gradnja i uređenje s posebnim naglaskom na stambene kuće, a zainteresirani predstavnici javnih institucija, gospodarstvenici i gospodarski subjekti, veleposlanstva, investitori, ulagači, developeri, izvođači, projektanti, arhitekti, inženjeri, konzultanti, agenti, odvjetnici, predstavnici banaka i osiguravajućih društava i drugi u mogućnosti su sudjelovati na 'GREENVEST: BUILD'-u kroz sljedeće pakete - izlagačke, marketinške i sponzorske. Više informacija dostupno je na www.greenvest.com.hr.

Dodatne informacije o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.

Idi na 24sata