To je to što me zanima!

Jadroagentu nagrada za uspješnu prodaju krstarenja

Tvrtka JADROAGENT iz Rijeke, ovlašteni prodajni agent COSTE za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju, nagrađena je za uspješnu prodaju krstarenja, kao najbolji partner u regiji
Vidi originalni članak

Kompanija Costa Crociere iz Genove i ove je godine organizirala tradicionalni susret, 22. po redu, predstavnika kompanije i 1500 najboljih prodajnih agenata Europe, Sjeverne Amerike, Azije i Afrike, pod nazivom ŠAMPIONI MORA. Na mini krstarenju od La Spezie, Napulja, Ajaccia do Savone, od 25.02. do 28.02. agenti su imali priliku upoznati najnoviji i najveći brod COSTA DIADEMA, inauguriran u studenom 2014. kao ponos njihove flote. 

Brod COSTA DIADEMU smatraju kraljicom Mediterana, ambasadorom talijanske eno-gastronomije, dizajna, umjetnosti, kulture, glazbe.Organiziran je niz prezentacija na kojima se rukovodstvo zahvalilo agentima na uspješnoj prodaji, a dodijeljene su i nagrade najboljima u određenim kategorijama. Sama svečanost dodjele nagrada održana je u vrlo elegantnom ozračju kazališta Emerald, uz prisustvo predsjednika kompanije i njegovih najbližih suradnika. 

Jadroagent i ove godine u ponudi ima široku paletu sedmodnevnih krstarenja po Mediteranu i sjeveru Europe, povoljna krstarenja od 11 noći brodovima neoCollection, proljetna i jesenska mini krstarenja već od 3 noći, kao i atraktivna krstarenja oko svijeta u trajanju od 100 noći, sjevernom ili južnom hemisferom.


Idi na 24sata