To je to što me zanima!

Five Elements Wellness & Spa poziva Vas na potpuno uživanje

Spoj drevne kineske Feng shui filozofije i wellness tretmana rezultirao je stvaranjem novog i jedinstvenog Petog elementa. Otkrijte Five Elements Wellness & Spa, jer zaslužujete više!
Vidi originalni članak

Hladna vodena magla, topla tropska kiša, vrele pare saune ili ledene kockice koje bude vašu kožu… Doživite element Vode, simbola života u svim oblicima, ili se upoznajte s elementom Zemlje, elementom koji simbolizira uravnoteženost i snagu – naši Five Elements Wellness & Spa centri osmišljeni su s ciljem da Vam približe osjećaj potpune opuštenosti, opremljeni najmodernijom opremom i uređeni s pažnjom usmjerenom i na najsitnije detalje.

Dođite u u Mošćeničku Dragu u hotel Marina i osjetite punu snagu Pet elemenata uz La Stone masažu, drevnu terapiju vrućim i hladnim vulkanskim kamenjem koje ima dokazano ljekovite energetske učinke, jak terapeutski učinak i blagotvorno djeluje na mišiće.

Od svakodnevne rutine možete se skloniti i u Opatiju, Prvu damu Jadrana i Kraljicu hrvatskog turizma. U poznatom hotelu Ambasador doživite jedinstveni dodir ljepote uz havajsku Lomi Lomi masažu i Aqua Spa Balancing tretman, osvježite svoje tijelo i povratite izgubljenu energiju uz  Five Elements Body Refreshment i Five Elements Allure, ili pak iskusite neponovljivi kristalni užitak u mirisnoj kupki s pravim kristalima odabranim u skladu s Vašim trenutnim raspoloženjem, kao stvoreno za temeljito opuštanje…

Pobjegnite od svakodnevnog stresa urbanog života i uronite u drevnu priču o elementima uz Five Elements Wellness & Spa. Za opisati Vašu jesen u ugodnom ambijentu Opatijske rivijere biti će dovoljna samo jedna riječ – uživanje!

Idi na 24sata