To je to što me zanima!

Božićna drvca za zvijeri iz zoološkog vrta

Blagdansko vrijeme je sada već iza nas, naše domove su napustila raskošna božićna drvca, ali priča o njima se nastavlja unutar Zoološkog vrta
Vidi originalni članak

U nedjelju, 17. siječnja, od 11 sati edukatori Zoološkog vrta grada Zagreba razotkrit će vam tajne veze između zimzelenog drveća i zvijeri.

Blagdansko vrijeme je sada već iza nas, naše domove su napustila raskošna božićna drvca, ali priča o njima se nastavlja unutar Zoološkog vrta.

Odbačena drvca su odlučili ponovo iskoristiti kako bi uljepšali svakodnevicu nekim od najljepših zagrebačkih zvijeri. Među njima su mnogima omiljene mačke, poput afričkih lavova, geparda, leoparda. Koja je tajna u mačjoj „zaluđenosti“  zimzelenim drvcima, otkrit će vam edukatori kroz jedinstveno vodstvo vrtom, a imat ćete i priliku sami vidjeti na koji način će ove očaravajuće zvijeri reagirati na mirisna drvca u njihovim nastambama. Drvca će se iskoristiti kao dio programa obogaćivanja životnog prostora za najegzotičnije stanovnike našeg vrta.

Predviđeni program se održava umjesto tradicionalne „Slasne radionice“ nedjeljom, a iznimno u nedjelju, šetnja s alpakom Jassperom će se održati samo u 14.15 sati.

Tijekom zime Zoološki je vrt otvoren svakodnevno od 9 do 16 sati, a blagajna radi do 15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare