To je to što me zanima!

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem

Ovo je posljednje druženje u ovoj sezoni, no ne brinite jer „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem“ se na jesen ponovno vraća
Vidi originalni članak

Nakon punih osam mjeseci druženja, zabave, smijeha i čarolije došlo je vrijeme da Luka Vidović i „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“ naprave malu pauzu i napune baterije za iduću sezonu. Po posljednji puta u ovoj sezoni predstava će se održati ovu subotu 9. svibnja u 11 sati na već dobro poznatoj lokaciji u Kulturnom centru Travno. Za sada je Luka odlučio svoga gosta držati u tajnosti, a vas poziva na još jedno nezaboravno druženje prije odlaska na more i osunčane plaže.

Prvi čovjek Cibone - Aco Petrović, Jozo Bozo, Sv. Nikola, farmaceutkinja, svjetski putnik, slastičarka Žakline Troskot, glumac Robert Kurbaša…sve su to zanimanja koja je Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavila u ovoj sezoni. Čije će zanimanje ovog puta Luka predstaviti i saznat ćete u subotu 9. svibnja, a do tada možete samo nagađati 

Ovo je posljednje druženje u ovoj sezoni, no ne brinite jer „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem“ se na jesen ponovno vraća i nastavlja svoje putovanje upoznavajući vas s magijom, trikovima i još interesantnijim gostima i njihovim zanimanjima.

Osim edukativnog djela programa, očekuje vas i putovanje u svijet jedinstvene iluzije uz trikove Luke Vidovića, Hypo poklončići, smijeh i veselje kojim ćete započeti vikend!

Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 25 kuna, radnim danom od 10:00 – 19:00 sati ili, ukoliko ostane ulaznica, od 10:00 – 11:00 sati na dan predstave na blagajni / porti Kulturnog centra Travno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare