To je to što me zanima!

Dinamovi igrači s djecom u vrtiću zaigrali nogomet

Ttrener Modrih Zoran Mamić te Arijan Ademi, Duje Čop i Alen Halilović bili su u vrtiću "Vjeverica" gdje su se družili s djecom i odgovarali na njihova pitanja
Vidi originalni članak

U petak prijepodne trener Modrih Zoran Mamić  te Arijan Ademi, Duje Čop i Alen Halilović bili su u dječjem vrtiću "Vjeverica" gdje su se družili s djecom, odgovarali na njihova pitanja te zaigrali nogomet.

Prekrasna atmosfera i puna dvorana oduševljene djece dočekali su Modre u vrtiću koji već 20 godina provodi sportski program. Nakon što su se trener i igrači ukratko predstavili djeci, ispričali koliko dugo igraju nogomet te nešto o sebi odgovarali su i na razna zanimljiva pitanja. 

Naravno, bilo je sportskih pitanja kao "koliko često imaju treninge i koliko dugo traju ", onih "manje sportskih" "je li im se uvijek da ići na trening" pa to "je li vole brokulu i kelj".

Alen i Arijan zajednički su objasnili kako za postati nogometaš treba "volja, upornost, puno treniranja, zdrave prehrane i ljubavi prema nogometu", a djeca su ostala u čudu kada je Duje rekao kako može "puknuti loptu oko 50 metara".

 Trener je djeci objašnjavao što je zaleđe, igrači su pričali o Plavku, a bilo je i taktičkih pitanja: "kako se dogovorite tko gdje stoji?".

Modri su djeci poklonili niz suvenira koji će im ostati kao uspomena na ovo druženje, ali niti igrači nisu otišli praznih ruku. Naime, djeca su se izuzetno potrudila i poklonila Modrima svoje crteže. Na koncu druženja su naši igrači odigrali i kratku utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare