To je to što me zanima!

Dječak postao Robin na jedan dan i s Batmanom lovio zločince

Organizacija 'Zaželi želju' i lokalna policija odlučili su bolesnom dječaku ispuniti snove i na jedan dan ga pretvoriti u Batmanovog pomoćnika Robina
Vidi originalni članak

Alex Lelenoa (7) iz američkog Oregona obolio je od leukemije prije tri godine. Kao i mnogi ostali dječaci njegovih godina, Alex obožava superjunake.

Organizacija 'Zaželi želju' i lokalna policija odlučili su mu ispuniti snove i na jedan dan ga pretvoriti u Batmanovog pomoćnika Robina, koji je Alexu najdraži lik. 

Policija i organizacija unajmili su kaskadera da glumi Batmana i organizirali pravu-pravcatu potjeru za zločincima (koje su glumili drugi glumci) uz vožnju helikopterom i pirotehničke eksplozije.

Iako nije znao gdje ga vode i što ga čeka, mali Alex brzo se snašao i odmah bacio u akciju. 

- Nije se zbunio ni na trenutak. Obuo je cipele i rekao idemo, kazala je Sarah Pizzaruso, glasnogovornica organizacije 'Zaželi želju' koja bolesnoj djeci ispunjava želje. 

Alexa su prvo odveli u policijsku postaju gdj mu je načelnik objasnio da je situacija iznimno ozbiljna te da trebaju njegovu i Batmanovu pomoć. Zatim je par superjunaka u zabavnom parku lovio kriminalce, a uslijedio je let helikopterom iz kojeg su uočili znak zločinca Riddlera. Ulovili su ga i poslali u zatvor te zatim pobjedu proslavili u policijskoj postaji.

- Jako sam zahvalan organizaciji, kazao je Alex na kraju dana. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare