To je to što me zanima!

Djevojčica (3) u restoranu doručkovala s Djedom Mrazom

Kako je ispričala Graceina mama, djevojčica i Djed Mraz razgovarali su oko pola sata, a Gracie je pričala samo o svojem malom bratu koji bi se uskoro trebao roditi
Vidi originalni članak

Trogodišnja Gracie Lynn Wilson našla je novog prijatelja te ju je jako rastužilo kada je vidjela da doručkuje sam. Gracie je u ponedjeljak s roditeljima stala na doručak u zalogajnicu dok su putovali prema Evansvilleu u državi Indiani kako bi posjetili Graceinog djeda i baku. Sjeli su za stol, a onda ga je Gracie ugledala - Djed Mraz sjedio je sam u restoranu. 

- Mama, tata, ono je Djed Mraz! Jede sam - rekla je gledajući u njega sve dok nije primijetio i rekao joj da priđe te sjedne za njegov stol. 

Kako je ispričala Graceina mama, djevojčica i Djed Mraz razgovarali su oko pola sata, a Gracie je pričala samo o svojem malom bratu koji bi se uskoro trerbao roditi. 

Djed Božićnjak pričao joj je o vremenu na Sjevernom polu i crtiću 'Frozen', a u restoranu se našao slučajno dok je putovao prema trgovačkom centru gdje je krenuo obradovati djecu i saslušati njihove želje. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare