To je to što me zanima!

Dobri mađioničar dijeli ljudima novac kako bi ih usrećio

Stuart Edge izvede trik i nepoznatim ljudima pokloni sto dolara. Riječ je o njegovoj ušteđevini kojom je odlučio usrećiti ljude kojima novac najviše treba
Vidi originalni članak

Stuart Edge iz američkog Ohia je pravi mađioničar. 

Stuart zaustavi prolaznika na ulici i zamoli ga da izvadi jedan dolar. Prolaznik u skupljenoj šaci drži jedan dolar, a Stuart u svojoj šaci ima sto dolara. Lupnu se međusobno šakama, a novac iz njihovih ruku magično zamjeni mjesta. Stuart sad ima samo jedan dolar, a prolaznik ima 100.

Stuart nije htio otkriti kako zamijeni novac, no prolaznicima dopusti da zadrže njegovih 100 dolara. Sav taj novac je Stuartova ušteđevina kojom je odlučio razveseliti potpune strance.

No ovaj dobri mađioničar ne zaustavlja bilo koga. Na snimci koju je objavio na YouTubeu 100 dolara je dao samohranoj mami koja je morala platiti račune, starijem paru koji je ostao bez svoje kuće i mladom glazbeniku koji svira po ulicama. 

Stuart satima proučava prolaznike na ulici prije no što odluči kome će dati novac i kome je on najpotrebniji. Prije no što odu, Stuart zamoli sve dobitnike da i oni pomognu drugim ljudima kada budu mogli.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ptićica 22.07.2013.

    Taj mađioničar je baš dobar!;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare