To je to što me zanima!

Genijalno: Ove gumene legiće nakon igre možete i pojesti

Grant je odlučio spojiti svoje dvije velike ljubavi - prema LEGO kockicama i prema gumenim bombonima, te osmislio recept za jestive gumene 'legiće'
Vidi originalni članak

Baš kada su obožavatelji LEGO kockica pomislili da ova tvrtka ne može osmisliti više ništa što već ne postoji, jedan je muškarac došao na genijalnu ideju. Grant Thompson je odlučio spojiti svoje dvije velike ljubavi, onu prema LEGO kockicama i onu prema gumenim bombonima, te osmislio recept za jestive gumene 'legiće'.

Najbolje od svega je da vam za pripremu ovih slastica i igrački u jednom trebaju samo voda i želatina. Za sve zainteresirane, Grant je cijeli postupak objasnio korak po korak na svom Youtube kanalu. Osim za pripremu legića, tu je i postupak kako napraviti kalupe u kojima ćete kasnije izrađivati bombone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • icon 28.05.2015.

    Stvarno je genijalno, kada se navuku na ove "gumiće" , em što nikako neće imati problema zbog unosa nezdrave hrane, a niti uopće ne postoji opasnost da djete nakon jedne takve slasne avanture pokuša to sa origigi legićima pa završi na hitnoj!? Ljudska glupost stvarno ne poznaje granice ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare