To je to što me zanima!

Hranu dostavljaju s padobranom bacajući ju sa zgrade

Vlasnici restorana su Adam Grant, David McDonald i Huw Parkinson koji su na ideju došli kad su 'zapeli' na selu bez struje i interneta. Posao im cvjeta
Vidi originalni članak

Mediji diljem svijeta raspisali su se o novom restoranu u australskom Melbourneu, no ne zbog hrane koju poslužuju nego zbog načina na koji ju dostavljaju. 

Vlasnici 'Jafflechutesa' dobili su super ideju da svoje obroke dostavljaju - padobranom! Restoran je poseban po još jednoj stvari, a to je da nude samo sendviče sa sirom. 

Restoran je na kotačima, pa se svaki dan seli, po želji vlasnika. Ako želite naručiti, to morate učiniti preko interneta. Dobit ćete zatim upute gdje i kada da dođete. Na primljenoj adresi, na cesti, dočekat će vas plavo slovo X na koje trebate stati i čekati. 

Sendvič neće pasti s neba ni iz aviona, nego s vrha obližnje zgrade. Naravno, nisu sve dostave savršene, pa često vjetar odnese sendvič na stablo. 

Vlasnici restorana su Adam Grant, David McDonald i Huw Parkinson koji su na ideju došli kad su 'zapeli' na selu bez struje i interneta. Cijelu su noć razgovarali o ludim poslovnim idejama. Posao su započeli u kolovozu prošle godine i do sada su padobranom spustili oko 500 sendviča, a bilo bi ih i više, da nisu stalno rasprodani. Planiraju se uskoro proširiti i u SAD. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare