To je to što me zanima!

Kišobrani će nas štititi zrakom, a ne više platnom

Ovo je genijalan proizvod za sve one koji su nekad željeli gledati ravno u nebo dok se tmuri, oblači i kiši, a nisu uspjeli zbog kapi koje su im upadale u oči
Vidi originalni članak

Zaboravite na kišobrane koji se lome, koji su mokri, kojim se sudarate s prolaznicima i svako malo nekome skoro iskopate oko.

Kineski aeronautičari osmislili su genijalan proizvod - kišobran koji nema ni žice ni platno nego nas štiti nevidljivim zračnim štitom!

Ovo je genijalan proizvod za sve one koji su nekad željeli gledati ravno u nebo dok se tmuri, oblači i kiši, a nisu uspjeli zbog kapi koje su im upadale u oči. 

Ovi genijalni inovatori osmislili su tri vrste kišobrana: mali model, dug 30 centimetara i težak 500 grama, sa baterijom koja traje 15 minuta, zatim 'klasičan' model dug 50 centimetara i težak 800 grama sa 30-minutnom baterijom te veliki model sa rasklopivom ručkom do 80 centimetara dužine.

Izumitelji žele još malo poboljšati svoj proizvod, a onda će ga ponuditi na prodaju. Koštat će od 80 do 100 eura, a garancija mu je na 18 mjeseci. Kupit ćemo ga moći za 10-ak mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare