To je to što me zanima!

'Kliknuli' na prvi pogled: Mastif i čivava nerazdvojiv par

Maleni Digby je nađen gotovo mrtav u Londonu. U skloništu se sprijateljio s Nerom, napuljskim mastifom koji je težak oko 56 kg. Digby je težak manje od pola kile
Vidi originalni članak

Maleni Digby je nađen gotovo mrtav u Londonu. U skloništu se sprijateljio s Nerom, napuljskim mastifom koji je težak oko 56 kilograma. Digby je težak manje od pola kile 

Maleni Digby je pronađen gotovo mrtav u Londonu. Pronašli su ga članovi RSPCA-e, britanskog društva za zaštitu životinja. U skloništu se sprijateljio s Nerom, napuljskim mastifom koji dnevno pojede količinu koja teži kao četiri Digbyja. Naime, Digby je čivava teška manje od 0,45 kilograma. 

Pronašli su ga između dvije kante za smeće, dehidriranog i promrzlog. U skloništu mu je prijatelj Nero koji je težak oko 56 kilograma. Par je postao nerazdvojiv. 

- Jadnog Digbyja je morala spasiti RSPCA i sada se čini kako je on poduzeo sve mjere kako mu se to ne bi dogodilo opet - rekla je Anna White, menadžerica centra u Southridgeu. Dodaje da traže Digbyjevog vlasnika, a ako se on ne javi, Digby će ići na udomljavanje, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare