To je to što me zanima!

Ledo Snjeguljica nagrađuje: Skupljaj omote i osvoji poklone

Ima jedna djeva bajna, ljepotica stvarno sjajna! Riječ je o svima najdražoj Ledo Snjeguljici koja je za sve vjerne obožavatelje pripremila i super nagrade
Vidi originalni članak

Ima jedna djeva bajna, ljepotica stvarno sjajna! Riječ je o svima najdražoj i već desetljećima popularnoj Ledo Snjeguljici koja je ove godine za sve svoje vjerne obožavatelje pripremila i super nagrade.

Potražite Snjeguljicu u Ledo škrinji i sakupite omote sladoleda - svih 9 jedinstvenih dijelova pjesme o Ledo dami, a prvih 500 koji pošalju 9 omota s kompletiranom pjesmicom osvajaju vrijedan poklon paket  Snjeguljica!  Detalje nagradnog natječaja i pravila potražite na Ledo stranicama. 

Također vas pozivamo da pogledate zabavne video spotove malih Ledo fanova kako izvode  pjesmu Snjeguljica i natječu se za titulu najboljeg videa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MikeDesculity 15.07.2014.

    Ajme meni, ima da je prošlo sigurno 15 godina otkad sam zadnji put kupio Snjeguljicu, kao i Njofru. Definitivno precijenjeni sladoled. Cijena ne odgovara količini. Prije je bio jedini sladoled kojeg sam kupovao sebi preko ljeta, ali kad su mu digli cijenu na abnormalnu odustao sam. U Lidla za 3,5 kune dobijem sladoled veličine Kinga, a kvalitete slične Kingu tako da uzimati Snjeguljicu ili Njofru je samo za one koji se ili kupaju u novcu, ili ne znaju baratati s novcem pa kupuju trbuhom bez pameti. Definitivno bi je htio opet probati, pogotoov onu sa marmeladom u sredini, ali nema te sile koja će me natjerati da u doba recesije i jedva za kruh kupujem a 65ml platiti 9 kn, kad za istu cifru možeš dobiti 1000ml vanilije sa grožđicama i lješnjakom... Gušti su gušti, ali roditelji među nama bi ipak trebali malo bolje s novcem. Pogotovo samohrani roditrelji u podstanarstvu ne mogu poriuštiti sebi da kupuje Snjeguljicu, a i bilo koji drugi Ledov sladoled kad nije na akciji minimalno 30%. Gledam po forumima komentare na Snjeguljicu i svi oni koji kažu da je cijena OK su dobrano potkoženi. Pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare