To je to što me zanima!

Lokoti na ogradama i mostovima 'zaključavaju' ljubav

Zaljubljeni parovi, prijatelji i svi oni kojima je ljubav važna mogu na lokot napisati svoja imena, inicijale, datum koji im je važan ili staviti poljubac
Vidi originalni članak

Svi koji žele zapečatiti svoju ljubav mogu je zaključati lokotom. Jedna od takvih lokacija nalazi se i u Zagrebu ispred Muzeja suvremene umjetnosti. 

Zaljubljeni parovi, prijatelji i svi oni kojima je ljubav važna mogu na lokot napisati svoja imena, inicijale, datum koji im je važan ili staviti poljubac, zaključati ga na ogradu kod glavnog ulaza MSU-a i baciti ključ u rijeku kako nitko drugi ne bi mogao otključati i osvojiti njihova srca.

Ljubavni lokoti ili "love locks" su svojevrsna svjetska tradicija, rašireni u 30 zemalja svijeta, a lokote možete pronaći na ogradama, mostovima i gradskim parkovima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zeljk01 19.03.2014.

    lokot/ katanac koji se primjenjuje na ovakav način / ili bilo koji sličan obredni (magijski) /arapsko perzijska agresivno ljubavna magija/ za cilj ima zaključavanje nečega i to trajno. u ovom slučaju se nudi zaključavanje ljubavi čime se mlade duše "vežu" trajno u ovom životu i za slijedećih nekoliko / reinkarnacija/. ja vjerujem da su senzacije , limunade , itd. način prodaje , reklamiranja , možda nekad samo i način da se ispuni prostor , ali ovo što nudite i to kojoj je dobnoj skupini namjenjeno - ovo je strašno opasno!!! ja bih vas molio da izbrišete ovaj članak jer dovodite mlade ljudske duše u opasnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare