To je to što me zanima!

Lopov u suzama gledao kako mu njegova žrtva pomaže

Jessica se suočila s lopovom koji joj je ukrao novčanik. Umjesto da zove policiju, kupila mu je hranu jer je kazao da je očajan jer nema kako prehraniti djecu
Vidi originalni članak

Jessica Eaves suočila se s muškarcem koji joj je u dućanu ukrao novčanik. Kazala mu je da ima dvije opcije: može joj vratiti novčanik, a ona će mu zauzvrat kupiti namirnice ili joj neće vratiti novčanik, a ona će pozvati policiju.

- Kratko je zbunjeno gledao u mene i zatim mi vratio novčanik, ispričala je Jessica. Kupila je muškarcu hranu koja mu je trebala, a on je briznuo u plač.

- Zadnje što mi je rekao je da mu je neugodno, da ima djecu, a nema novaca i da mu je žao zbog krađe, ispričala je Jessica.

Događaj je podijelila s prijateljima na Facebooku, a oni pak s tisućama drugih ljudi. Iako kaže da nije željela medijsku pozornost, nada se da će njena priča inspirirati druge da pomažu potrebitima.

- Ovo što sam ja učinila trebalo bi biti normalno, kazala je Jessica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tArAbA_2 13.01.2014.

    "Članak" koji to nije! U podnaslovu "jer nema KAKO prehraniti djecu" popraviti u "jer nema čim",ili "jer ne zna čime..."! Još gorje zvuči zaključak Jessice,da to što je učinila ona trebao bi učiniti svatko! Bolje bi bilo da je "zaključila" kako bi bilo bolje da ju je lopov za hranu zamolio prije nego što je ukrao novčanik! Na stranu što je "članak" loš,ali nije baš nešto ni poučan...ne znam što uopće radi u "24junioru"!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare