To je to što me zanima!

Maleni dječak (7) zna gotovo sve, a nadimak mu je - Google!

Indijac Kautilya Pandit ima nevjerojatnu mogućnost pamćenja. Vrlo je popularan i često nastupa u kvizovima. Dječak zna nevjerojatne detalje o 213 zemalja svijeta
Vidi originalni članak

Indijac Kautilya Pandit ima sedam godina i budući da gotovo zna sve ima nadimak Google. Dječak ima nevjerojatnu sposobnost pamćenja. U Indiji je vrlo popularan i čestio nastupa u raznim kvizovima. Dječak zna nevjerojatne detalje o čak 213 zemalja svijeta. Može odgovoriti na pitanja npr. kolika je površina Vatikana te koliki je BDP Velike Britanije. Može odgovoriti na pitanja iz zemljopisa, politike, ekonomije, religije, kulture... 

Dječak je postao poznat 2013. godine kada je sudjelovao u indijskoj inačici kviza "Tko želi biti milijunaš". Bez problema je znao odgovore na pitanja na koja niti mnogi stručnjaci ne bi znali. 

Roditelji su jako ponosni na sina, piše OddityCentral.

Na pitanje što želi postati, Kautilya kaže:

- Želim biti administrativni radnik, ne želim biti znanstvenik, ne želim biti astronaut. Prvo ću studirati, a onda ću odlučiti.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KaĿea 23.03.2015.

    Ma bravo za Kautlyaa, naravno da su roditelji ponosni, tko ne bi bio. Izgleda da je u mogućnosti koristiti više mozga od uobičajenog, a hoćemo li ikada otkriti sve njegove tajne za sada je otvoreno pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare