To je to što me zanima!

Mali bend za 5: Ove klince slušaju i 'opaki' rockeri

Njihov singl “Ain’t No Other Way” na YouTubeu je početkom studenog imao je 800.000 pregleda. Britanski rockeri, znani kao Mini band, spremaju se osvojiti svijet
Vidi originalni članak

Tako su mladi ili, bolje rečeno, mali, a već se mogu pohvaliti da su omiljeni bend jedne zaista velike Metallice. Svoj su glazbeni put počeli 2011., kad se u (The) Mini Band, zbog zajedničke ljubavi prema rocku, okupilo njih šestero, u dobi od 10 do 12 godina. 

Oni su: Kieran (10), koji svira električnu gitaru, Archie (12), koji je u društvu zadužen za bas, Harrison (10), glas benda, koji pjeva od svoje pete godine, Charlie (12), koji bubnja, gitarist Harry (11) i Zoe (11), jedina cura među Minijima, koja na gitari praši gotovo otkad zna za sebe. 

YouTube je krcat snimkama njenih nastupa, ne samo s Mini Bandom nego i solo, pa nekako ispada da je među svim tim dečkima ipak ona najveća zvijezda. Mnogi kažu zasluženo jer je curica ogroman talent. Već je dobila i vrlo laskav nadimak - rock princeza.

Internet je ‘kriv’ za slavu

Sve je počelo kad su 2011. na internet stavili nastup na kojem su izvodili pjesmu omiljenog benda Metallice. Ljudi su “poludjeli” kad su vidjeli kako zvuče i htjeli su čuti još više od njih.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare