To je to što me zanima!

Mali pacijenti naučit će sve o zanimanju jednog doktora

Luka Vidović posjetit će one kojima je to najpotrebnije i pružiti im 30 minuta smijeha, iluzije i poučnog sadržaja jer će mališani će moći saznati sve o zanimanju doktora
Vidi originalni članak

Nakon više od 6 mjeseci igranja u Kulturnom centru Travno, Luka Vidović i Menart Kids posljednju predstavu „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“ u ovoj sezoni, odlučili su pokloniti pedijatrijskom odjelu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. U srijedu 3. lipnja u 14.00 sati, Luka Vidović posjetit će one kojima je to najpotrebnije i pružiti im 30 minuta smijeha, iluzije i naravno poučnog sadržaja jer ovog puta mališani će moći saznati sve o zanimanju jednog doktora. Predstava je dio projekta pod nazivom „SVAKI DAN JE BITAN“ koji je pokrenuo Luka i koji počinje upravo sutra, a završava u studenom. Cilj je obići što više dječjih odjela u tih nekoliko mjeseci. 

- Ne mogu se oteti dojmu da je većina humanitarnih akcija namijenjena „božićnom razdoblju“ i upravo zbog toga pokrećem akciju „SVAKI DAN JE BITAN“. Akciju sam ove godine posvetio djeci koja provode većinu vremena u bolničkom krevetu i upravo ta djeca najviše osjete brigu/ne brigu javnosti. Naravno da je prosinac najatraktivniji mjesec u godini, no što je s ostalih 11 mjeseci? – zapitao se Luka Vidović i odlučio da je vrijeme da „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“ po posljednji puta u ovoj sezoni zaigra upravo u Klaićevoj.

Dokazano je da takve vesele interaktivne predstave pomažu bržem izlječenju i oporavku malih pacijenata, a Luka ih svojim iluzijama uvlači u svijet mašte i upoznaje ih s likom Rakuna Pierra, ali i veselim gostom – doktorom koji će mališanima predstaviti svoje zanimanje. Osim dugoročno partnera predstave - Hypo banke u ovoj humanitarni projekt priključili su se Janaf d.o.o te Messer d.o.o bez kojih realizacija ne bi bila moguća.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare