To je to što me zanima!

Mališani u trenu "ubrali" priče, oduševio ih klaun Blento

Otvoren 6. Festival dječje knjige: Knjige koje su visile sa stabala nestale su u trenu, a sva djeca koja su bila u Parku otišla su kući s svojim novim slikovnicama...
Vidi originalni članak

Da slikovnice mogu rasti i na stablima uvjerili su se svi mališani koji su u četvrtak došli u Park Stara Trešnjevka gdje je manifestacijom "Uberi priču“ otvoren 6. Festival dječje knjige, a koji i ove godine organizira Centar za kulturu Trešnjevka. Knjige koje su visile sa stabala nestale su u trenu, a sva djeca koja su bila u Parku otišla su kući s novim slikovnicama. No, nisu knjige jedino što je djecu oduševilo, budući ih je na manifestaciji zabavljao i klaun Super Blento. On je pak od mališana saznao da su im priče o životinjama omiljeno štivo.

- Ovo je super ideja - rekao je Željko Kvasić (6,5) kojem su se svidjele slikovnica na stablima. Ipak, priznao je kako se više voli igrati s prijateljima nego čitati.

- Ne stignem čitati ali ubrat ću jednu priču - iskren je bio Željko .Čitanje priča drago je pak Lauri Marmilić (6,5) koja najviše voli - slikovnice. 

- Najdraža mi je slikovnica "Lijo i Lujo“, rekla je Laura. Na "Berbu“ priča i to s "pikice“ kod doktorice stigla je i Patricia Ljoljić (4). 

- Ja volim slikovnice i to zato što mi ih čitaju baka i mama - rekla je Patricia kojoj je slikovnica "Barbie“ jedna od najdražih. Pohvalila se i kako već zna napisati slovo p te da će kada nauči pisati ostala slova i sama napisati priču.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare