To je to što me zanima!

Mama sa sedam veprića prošetala gradom

Doduše, ulicu nisu prelazili na označenom pješačkom prijelazu, ali ćemo to ipak oprostiti simpatičnoj obitelji veprova
Vidi originalni članak

Fotograf agencije Reuters u noći na subotu pod svojim je prozorom uslikao rijedak prizor - mamu vepricu sa čak sedam malih veprova kako prelaze cestu u poljskom gradu Gdyniji.

Doduše, ulicu nisu prelazili na označenom pješačkom prijelazu, ali ćemo to ipak oprostiti simpatičnoj obitelji veprova. Nitko ne zna kamo su se točno uputili, no njihovo putovanje zauvijek će ostati zabilježeno fotografskim objektivom. 

REUTERS

Idi na 24sata

Komentari 2

  • baggio12 27.07.2015.

    Žalosno je to koliko su novinari neupućeni i neinformirani, a svakodnevno nas obasipaju svojim biserima. Po meni je jako važno da se bar malo informiraju o činjenicama koje su sadržaj njihovih članaka, pa tako i u ovom slučaju. Smiješno je da se sve jedinke divlje svinje nazivaju veprovima i veprićima, kad je vepar naziv isključivo za muške pripadnike vrste, tj. spolno zrele mužjake. Dok su mladunci divlji prasci, kao i ženke krmače. Isto kao da sve jedinke domaće svinje nazivate nerastima i nerastićima. U najmanju ruku smiješno.

  • retita🦋 26.07.2015.

    Sve je to možda simpatično ali ljudi su zauzeli životni prostor i veprovima i ježevima a da ne govorim koliko ih strada upravo zbog našeg upada na njihov teritorij...

Komentiraj...
Vidi sve komentare