To je to što me zanima!

Na radionici Mali istraživač saznajte sve o svjetlosti

Dana 7. i 8. studenog 2015. godine od 9 do 12 sati, održat će se radionice pod naslovom Mali istraživač u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“
Vidi originalni članak

Dana 7. i 8. studenog 2015. godine od 9 do 12 sati, održat će se radionice pod naslovom Mali istraživač u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“ u Savskoj 18 u Zagrebu. Organizatori radionica su Tehnički muzej „Nikola Tesla“ i Udruga HUM (Hrvatske urbane mreže). Radionice su otvorene za javnost i namijenjene djeci od 5 do 10 godina starosti. Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Cilj radionica je upoznati djecu sa znanstvenim pojavama oko nas. Tema događanja je svjetlost, a posjetitelje očekuje desetak različitih interesantnih radionica na zadanu temu. Radionice su koncipirane tako da djeca uče kroz izravno neposredno iskustvo, tj. "iz prve ruke", kroz igru i aktivno sudjelovanje u procesu učenja, u interakciji s drugom djecom i voditeljima.

Radionice vode školovani prirodoslovci s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom koji će rado odgovoriti na sva dječja pitanja.

Za dodatne informacije o radionicama moguće je kontaktirati kolege Vlastu Vančina: 091/1806975 ili Krešimira Čanića 098/358089 ili e-mail: istrazivac@udruga-hum.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare