To je to što me zanima!

Nakon godinu dana veze, vjenčali se Lucy i Teddy

Fotografija psića u vjenčanici i odijelu izazvala je opće oduševljenje prijatelja fotografkinje, pa je Kathryn odlučila otići korak dalje i organizirati im pravo vjenčanje
Vidi originalni članak

Ova dva psića spasila je Kathryn Yeaton iz SAD-a koja ih je udomila. Inače Kathryn radi kao fotografkinja te je pse odjevene za vjenčanje slikala za promociju svoje fotografske agencije.

- Bilo je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da imam bijelog i crno-bijelog psa koji su savršeni za ulogu mladenaca, kazala je. 

Fotografija psića izazvala je opće oduševljenje, pa je Kathryn odlučila otići korak dalje i organizirati im pravo vjenčanje. Planirala ga je nekoliko tjedana, naručila je pozivnice, cvijeće i tortu. 

Ispričala je da je ljubavna priča Lucy i Teddyja počela 2013. godine kad je udomila mužjaka, godinu dana nakon što je spasila kujicu.

- Kad sam tek dovela Teddyja kući, Lucy je glumila nedodirljivu. Nije se uopće obazirala na njega dok je on danima trčkarao za njom, kazala je Kathryn. No kad su se konačno sprijateljili, više se nisu razdvajali.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare