To je to što me zanima!

Našao polumrtvu bebu leteće vjeverice, spasio ju i posvojio

Jeffu su rekli da nema šanse da vjeverica preživi, no on nije htio dići ruke od nje. Tri mjeseca kasnije, Biscuits je veseli nevaljalac koji je osvojio cijelu kuću
Vidi originalni članak

Jeff Longo na cesti na Floridi je našao tek rođenu leteću vjevericu. Životinjica je imala male šanse da preživi, no Longo je riskirao, hranio ju na bočicu i sad, tri mjeseca kasnije, malena Biscutis (Kolačići) je potpuno zdrava i razigrana. Vlasnik kaže da trči oko njega kao da je veliko drvo. 

- Našao sam ju na cesti, na vrućini gotovo mrtvu i objavio fotografije na Redditu. Mnogo ljudi mi je reklo da će uginuti, kazao je Londgo. Međutim, on se uhvatio učenja o osobinama i potrebama ovog glodavca. Dva mjeseca ju je svakodnevno nosio na posao i hranio iz bočice mlijekom za pse. Biscuits živi u velikom kavezu, a kad je Longo kod kuće, pusti ju da trči po kući.

Leteće vjeverice su noćne životinje koje žive na stablima. Zato Biscuits stalno skače po namještaju, no Longu to ne smeta. Kaže da je maleni glodavac postao dio njegove obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • markopevec80 21.12.2013.

    preslatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare