To je to što me zanima!

Ne propustite druženje s 'Medvjedima' i mađioničarem

U pretrpanom rasporedu, hokejaši Medveščaka našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da predstave svoje zanimanje i njihov „život na ledu“
Vidi originalni članak

Program za djecu 'Čiribu čiriba i vesela zanimanja' koji vodi naš poznati mađioničar Luka Vidović, ugostit će 14. prosinca u 11 sati hokejaše kluba Medveščak!

Ako volite ovaj zimski sport, dođite u Kulturno informativni centar (KiC) u Preradovićevoj ulici 5/1 u Zagrebu i upoznajte svoje idole. 

Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna 2013. i trajat će do 4. ožujka 2014. godine. „Medvjedi“ će igrat ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da predstave svoje zanimanje i njihov „život na ledu“.  

Međutim, ova akcija Medveščaka, Luke Vidovića i Menarta razveselit će i djecu van Zagreba. 

Naime, od svake kupljene ulaznice donirati će po 5 kuna za UNICEF – ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove, nedavno, pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12 tisuća ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju hypo poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije“ koju ćete, ovom prilikom, moći kupiti po sniženoj blagdanskoj cijeni te i na taj način sudjelovati u navedenoj humanitarnoj akciji. 

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 – 11 sati u prostorijama Kic-a. Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji iznosi 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

A ako planirate posjetiti tekmu zagrebačkih Medvjeda, ovo je pjesma koju svakako morate znati!

Kada sudac dade znak,
Da poleti crni pak,
Grmi cijelo klizalište - zig zag medveščak

Da ne bude igre grube,
Prije tekme skinem zube,
Ipak imam dobar lijek - čekam te na bodycheck
Zig Zag Medveščak

Medvedi Medvedi,
Stadion vas bodri
Zig - Zag Medveščak

Ledom oštro kližem ja,
U ruci mi palica,
Pucam iz trećine,
Neka golman zine...

Da ne bude igre grube,
Prije tekme skinem zube,
Ipak imam dobar lijek - čekam te na bodycheck
Zig Zag Medveščak

Medvedi Medvedi,
Stadion vas bodri
Zig - Zag Medveščak!!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare