To je to što me zanima!

Njemačko-meksički princ je zvijezda Olimpijskih igara

Princ Hubertus of Hohenlohe-Langenburg ima njemačko ime, ali je zapravo Meksikanac. No ujedno je i njemački princ. Zovu ga 'Kraljevska katastrofa'
Vidi originalni članak

Princ Hubertus of Hohenlohe-Langenburg ima njemačko ime, ali je zapravo Meksikanac. No ujedno je i njemački princ. 

On je rođen u Meksiku 1959. godine. Roditelji su mu bili princ Alfonso i princeza Ira. U narodu mu je nadimak 'Kraljevska katastrofa'.

Tijekom godina princ je u medijima bio bezbroj puta iz neobičnih razloga. Zadnje mu je da se odlučio natjecati na Olimpijskim igrama u Sočiju. Osnovao je ekipu za alpsko skijanje čiji je član jedino on. Cilj mu je predstaviti Meksiko i osvojiti titulu 'kralja padina', no ne zahvaljujući svojim skijaškim sposobnostima.

Princ će, naime, nastupiti u neobičnom odijelu - planira nositi odijelo koje izgleda kao odora mariachija (mariachi je naziv za meksičke glazbene skupine). 

Ovo mu je već sedmi olimpijski događaj na kojem sudjeluje, a 2010. je iznenadio skijajući u odijelu na kojem su bili nacrtani opasači i pištolji. 

Princ je uvjeren da svojim čudnim izborom odjeće čini uslugu Meksiku.

- Meksiku sam stvorio mnogo publiciteta u Europi. Kad Šveđani sjede doma, misle si kako je hladno i onda vide mene, sigurno pomisle 'wow, trebali bismo otići u Cancun ili Acapulco', kaže princ. 

Osim sporta, princ se okušao u pjevanju pod umjetničkim imenom Andy Himalaja te se bavi fotografijom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare