To je to što me zanima!

Od kovanica je sagradio jedrenjak od 13 kilograma

Sergej Knurov prvi brod od novca počeo je slagati kovanicama iz kasice prasice. Kad su prijatelji shvatili za što mu treba, sa zadovoljstvom su mu davali sitniš
Vidi originalni članak

Ukrajinac Sergej Nikolajev Knurov (29) od novčića izrađuje impresivne brodove. Sergej, inače kuhar, živi u gradu Mikolaivu na jugu zemlje. Svoj prvi brod od novca počeo je slagati kovanicama iz kasice prasice. Nije imao dovoljno 'materijala' te je počeo razmjenjivati novčanice u kovanice kad kod je to bilo moguće. Kad su prijatelji i poznanici shvatili za što mu treba, sa zadovoljstvom su mu davali sitniš iz džepova i novčanika. 

Isprva mu nije bilo lako složiti trodimenzionalni jedrenjak no tu je uskočila njegova supruga Alena koja se bavi proučavanjem novčanica. Pomogla mu je prikupiti još kovanica i spajati ih silikonskim ljepilom. 

Svakog dana bi slagali kovanice i po tri sata, nakon i prije odlaska na posao. Ukupno im je trebalo šest mjeseci da slože jedrenjak koji možete vidjeti na slici. 

Cijeli brod teži nešto više od 13 kilograma. Par ga planira dati na aukciju, a zarađeni novac uložiti u nove kreativne projekte. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare