To je to što me zanima!

On stiže svugdje! Djed Mraz zaronio je u akvarij

Dio Djedove opreme bio je i mikrofon pomoću kojeg je slušao dječje želje i razgovarao s njima. Djed je u akvariju proveo vikend, a vraća se već idući
Vidi originalni članak

Već je postalo sasvim jasno - Božič je sve bliže. Malo više od dva tjedna dijele nas od tog velikog obiteljskog blagdana. Neki se raduju poklonima, neki hrani, neki kićenju božićnog drvca i ukrašavanju domova. Drugi su svoje jelke već ukrasili. Kada padne mrak, gradske ulice obasja svjetlo tisuću šarenih lampica. Na svakom koraku mirišu fritule i mnoge druge slasne delicije. Mame polako slažu božićni jelovnik, purica, mlinci, sarme,  kolači... Sve će to biti na stolovima 25. prosinca. 

Do tada svaki dan ćemo uživati u raznim predbožićnim dogodovštinama, a jedna od njih je i ovaj Djed Mraz koji je na svoja leđa stavio bocu s kisikom i zaronio u akvarij u Las Vegasu. Tamo je u kratkom roku postao prava atrakcija i privukao brojne znatiželjne poglede. 

Dio Djedove opreme bio je i mikrofon pomoću kojeg je slušao dječje želje i razgovarao s njima. Djed je u akvariju proveo vikend, a vraćat će i se svaki vikend do Božića kako bi razveselio najmlađe, a i one malo starije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare