To je to što me zanima!

Ona je profesionalna djeveruša, možete ju unajmiti

Nakon što je u godini dana Jen Glantz (26) bila djeveruša na četiri vjenčanja svojih prijateljica, shvatila je da zapravo obožava tu ulogu te je započela posao
Vidi originalni članak

Nakon što je u godini dana Jen Glantz (26) bila djeveruša na četiri vjenčanja svojih prijateljica, shvatila je da zapravo obožava tu ulogu.

Baš kao u filmu 'Uvijek djeveruša, nikad mladenka', Jen obilazi vjenčanja i pomaže mladenkama, no ona je uspjela tu svoju ljubav pretvoriti u posao.

Objavila je oglas u kojem nudi usluge mladenkama diljem svijeta. Čak je napisala i knjigu o svojim iskustvima 'Svi moji prijatelji su zaručeni'. 

- Samo ove godine odradila sam četiri vjenčanja. To su četiri haljine, četiri djevojačke večeri, četiri govora u kojima sam ohrabrivala mladenku. Dopustite mi da budem uz vas ako nemate nikoga. Dobra sam u držanju 18 slojeva vjenčanice kako biste u miru mogli piškiti, lovljenju buketa i plesanju, napisala je Jen u oglasu. 

Preko noći je dobila desetke ponuda te s poslom planira započeti u rujnu. Još uvijek nije napravila cjenik, pa se ne zna koliko njene usluge koštaju. 

Jen za sebe kaže da o svom vjenčanju mašta od sedme godine i uživa u pomaganju organiziranja vjenčanja i djevojačkih zabava, smišljanju govora i jednostavno, da uvijek bude pri ruci mladenki. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare