To je to što me zanima!

Pas je 10 sati stajao uz kanal u koji mu je upala prijateljica

Kako ženka nije mogla izaći, bijeli mužjak ostao je uz nju i čuvao stražu. Nije pustio ljude da joj se približe sve dok nisu stekli njegovo povjerenje
Vidi originalni članak

Jedan pas u Kini proveo je 10 sati uz kanal u koji je upala njegova prijateljica. Kako ženka nije mogla izaći, bijeli mužjak ostao je uz nju i čuvao stražu.

Njegovo lajanje usred noći čuo je Peng Xuemei. Probudio se i kroz prozor vidio bijelog psa. Kad se ujutro ustao i izašao iz kuće, pas je još uvijek bio tamo. Tek kad je otišao do njega, shvatio je da bijeli mužjak čuva ženku koja je ležala u kanalu.

- Bijeli pas je hodao gore-dolje i molećivo gledao ljude i aute koji su prolazili dok je crni pas cvilio na dnu kanala, kazao je Peng. 

Kad su ljudi pokušali sići u kanal da pomognu ženki, bijeli mužjak ih nije pustio. Tek nakon nekog vremena zbližio se s jednim čovjekom i pustio ga k svojoj prijateljici.

Ženka nije bila ozlijeđena, a kad su ju izvukli iz kanala, par je zajedno otrčao u nepoznato. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 27.09.2013.

    Oni su jednostavno rečeno,nevjerojatna stvorenja.! 10 sati je stajao i čekao,on nije mogao pomoći,ali i ljudima nije dao da priđu,on je pravi prijatelj ,brižan prijatelj,vjeran do groba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare